Την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια του πρώτου προημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Τρίτης (04/01) η ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, καθώς έχει αφήσει εκτός αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία». Ο Ιταλός τεχνικός πήρε μαζί του Βράνιες και Κλωναρίδη, αλλά όχι και τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Εκτός αποστολής είναι και ο Μπάρκας, καθώς στα ματς της διοργάνωσης λογίζεται ως βασικός ο Τσιντώτας. Ο Λόπες έμεινε εκτός με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό, όπως και ο Παουλίνιο, ο οποίος ακόμη «κουβαλάει» τον τραυματισμό στο χέρι του από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο Αγρίνιο δεν θα ταξιδέψει ο Γιακουμάκης, ο οποίος εκτός του ότι βρίσκεται στα υπόψη ομάδας του Ισραήλ, έχει και κάποιες ενοχλήσεις, όπως και ο Σιμάο, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Κρίτσιτσιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι επιλογές του Καρέρα: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Λιβάια, Αραούχο, Χριστόπουλος.