Διακοπές τέλος για τις ελληνικές ομάδες, οι οποίες έχουν μπροστά τους κάποιους πολύ απαιτητικούς μήνες. Για τον Ολυμπιακό το ζόρι αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο, δεδομένης της συμμετοχής του στη φάση των «32» του Europa League και τις διπλές αναμετρήσεις με την Άρσεναλ.

Το θετικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως είχαν την καλύτερη δυνατή κλήρωση για τους «16» στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Καλαμάτα, μια ομάδα με την οποία τους χωρίζουν δύο κατηγορίες και ένα… αγωνιστικό χάος.

Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς (στις 15:00) στη Μεσσηνία, έχοντας ως στόχο να «καθαρίσουν» από τον πρώτο αγώνα την υπόθεση πρόκριση. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές το σύνολό του, καθώς η διαφορά δυναμικότητας του δίνει τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο,

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, την πρώτη του συμμετοχή αναμένεται να κάνει ο Αλέν, ενώ βασικός θα ξεκινήσει και ο Κούτρης. Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Σισέ, ο οποίος ξεπέρασε τη λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε και τον νεαρό Μάρκοβιτς. Μάλιστα, αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δοκιμάσει και κάποιους παίκτες από την ομάδα Νέων. Όλα αυτά θα απαντηθούν σε λίγες ώρες, αρχής γενομένης με την ανακοίνωση της αποστολής.