Την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, μετά την επιστροφή του, έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, μαζί με τους Τοτσέ, Πίντο, Κουίνσι, Βελάσκες, με σκοπό να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (σ.σ. 12 Οκτωβρίου). Όλα δείχνουν ότι ο «Λούτσο» θα είναι έτοιμος σε περίπου 3 εβδομάδες. Ετσι, λοιπόν, το ντεμπούτο του θα γίνει, πιθανότατα, στο ματς με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, για την 8η αγωνιστική.

Ο Αναστασίου περιμένει πολλά από τον Φιγκερόα, που θα αποτελέσει τον δεύτερο φορ, μετά τον Μπεργκ. Η εμπειρία του και η ποιότητα του είναι στοιχεία απαραίτητα για τον φετινό Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό να αποτελεί ένα από τα «δυνατά όπλα» της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση ο Μέντες έκανε ξανά θεραπεία και, πλέον, είναι οριστική η απουσία του από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά, στα Χανιά. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σίλντενφελντ, Δώνης και Σταματάκης.

Οι Γιαννιτσάνης, Μουζακίτης και Αναστασόπουλος δεν προπονήθηκαν και θα ενσωματωθούν με την ομάδα Κ-20 εν όψει του επερχόμενου αγώνα της.

Πηγή: sport-fm.gr