Ο Άντονι Μουνιέ έγραψε ένα μικρό αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο της ομάδας μετά τη μετακίνησή του στον Παναιτωλικό. «Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα, κρατάω τα καλά…» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Γάλλος εξτρέμ, αποχωρεί από τους «πράσινους» έπειτα από 2,5 αγωνιστικές περιόδους, έχοντας βρεθεί στον… πάγο τη φετινή σεζόν, αφού δεν υπολογιζόταν και ο Γιώργος Δώνης τον είχε συμπεριλάβει στους «κομμένους».

Έμεινε στο «τριφύλλι» μέχρι και τον Δεκέμβρη αφού δεν είχε βρεθεί λύση νωρίτερα και πλέον ο Μουνιέ συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στη Super League με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

«Η περιπέτειά μου στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους γνώρισα σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα αλλά θέλω να θυμάμαι μονάχα τις καλές στιγμές. Ήταν τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα αυτού του σπουδαίου κλαμπ.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς, για να βρεθεί ο σύλλογος εκεί που του αξίζει. Για εμένα και την οικογένειά μου θα έχετε πάντοτε μια θέση στην καρδιά μας. Τα λέμε σύντομα…» έγραψε στο Instagram.

Πηγή: gazzetta.gr