Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορέσουν για πρώτη φορά – έστω και σε ανεπίσημο ματς – ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο Ατζαγκούν και ο Μπαλμπόα στο σημερινό φιλικό με την Παναχαϊκή.

Ο Κροάτης χαφ και ο Νιγηριανός φορ θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Ουρουγουανός αναμένεται να παίξει λιγότερο.

Ο Πράνιτς έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει ηγέτης του «τριφυλλιού», κάτι που φαίνεται και από τη μεγάλη όρεξη που δείχνει για μπάλα στις προπονήσεις και την ανυπομονησία του για αυτό το φιλικό.

Από την πλευρά του, ο Ατζαγκούν είναι περισσότερες ημέρες στην ομάδα και ήταν στην αποστολή του αγώνα με τη Βέροια, ώστε να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας. Ο 20χρονος παίκτης θα παίξει σαν ελεύθερος χαφ πίσω από τον σέντερ φορ ή σαν εσωτερικός χαφ.

Να σημειώσουμε ότι το σημερινό φιλικό στην Πάτρα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα, ο οποίος θα τιμηθεί από την Παναχαϊκή για την προσφορά του στην ομάδα.

Την «πράσινη» αποστολή απαρτίζουν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Μέντες, Ζέκα, Αναστασόπουλος, Πράνιτς, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπαϊράμι, Σίλντενφελντ και ο Κλωναρίδη, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους (είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στην ποδοκνημική) και οι διεθνείς με την Ελπίδων Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Καρέλης και Μαρινάκης.

Πηγή: Sport-fm.gr