Ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό τελικά να παραμείνει στην ομάδα και για την ερχόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Γιόνας Ματσιούλις, που παρότι φαινόταν να απομακρύνεται οριστικά, τελικά συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Τις τελευταίες μέρες έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λιθουανό φόργουορντ. Φαίνεται πως η επιθυμία για ανανέωση της συνεργασίας τους είναι δεδομένη, αφού και ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει τον παίκτη (τον καλύπτει αγωνιστικά και είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο για το καλό κλίμα στην ομάδα), αλλά και ο 28χρονος άσος, που εδώ και μέρες προετοιμάζεται με την εθνική Λιθουανίας για το Ευρωμπάσκετ, είχε κάνει εξ αρχής σαφείς τις προθέσεις του.

Αν όλα πάνε καλά, λοιπόν, ο Ματσιούλις θα ανανεώσει. Και πιθανώς να μην είναι η τελευταία μεταγραφή, αφού υπάρχει «παράθυρο» για δύο ακόμη προσθήκες. Πιθανώς να αποκτηθεί ένας ξένος ψηλός και ικανός για παιχνίδι μέσα στη ρακέτα, ενώ ίσως γίνει επένδυση σε κάποιον ταλαντούχο Έλληνα. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αρέσει πολύ και παρότι υπάρχουν δυσκολίες (έχει συμβόλαιο με τον Άρη και ο μάνατζέρ του δεν έχει καλές σχέσεις με την ΚΑΕ από παλαιότερες υποθέσεις) το θέμα δεν έχει κλείσει. Οι «πράσινοι» μπορούν να καλύψουν τον Άρη με έμψυχα ανταλλάγματα ή ακόμη και να αφήσουν τον παίκτη για έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ψηθεί.

Πηγή: sport-fm.gr