Η διαδρομή από το γήπεδο του Εργοτέλη μέχρι το αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» ήταν αρκετή για να μιλήσουν μέσα στο πούλμαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και να θέσουν ως στόχο την κορυφή.

Η… σύγχυση που είχε επικρατήσει με την προσωρινή παραίτηση του Νίκου Νιόπλια έφερε αναστάτωση στο πράσινο στρατόπεδο αλλά όλα τελείωσαν θετικά. Kατά την αναχώρηση της ομάδας για το αεροδρόμιο στο πούλμαν έγιναν κάποιες ομιλίες που ένωσαν περισσότερο τους πράσινους.

Ο Κώστας Αντωνίου κατά τη διάρκεια της διαδρομής μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού τόσο στα αγγλικά, όσο και στα ελληνικά για το θέμα του προπονητή: «Αυτό που μάθατε για τον κόουτς δεν ισχύει. Η διοίκηση αποφάσισε ότι δεν γίνεται αποδεκτή η παραίτηση του. Το στηρίζουμε όλοι και συνεχίζουμε μαζί», ήταν τα λεγόμενα του.

Αμέσως μετά μίλησαν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Τζιμπρίλ Σισέ που δεν έφυγαν από το ίδιο μήκος κύματος. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Κόουτς, είμαστε μαζί σου. Αυτή η πίεση υπάρχει και στη Βραζιλία. Όλοι ενωμένοι θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε», ενώ ο Γάλλος φορ του τριφυλλιού πρόσθεσε: «Κόουτς, χαιρόμαστε που τελικά έμεινες. Όλοι μαζί θα ξανά κάνουμε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό».

Όλα αυτά δεν άφησαν ασυγκίνητους τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ δεν έλειψαν και τα μπράβο. Έτσι, φάνηκε το οικογενειακό κλίμα πο υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο.

Μια μίνι ομιλία προς τους παίκτες έκανε και ο Νίκος Νιόπλιας που τους ευχαρίστησε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».

Πηγή: gazzetta.gr