Ο σχεδιασμός που έχει γίνει από τον Γιάννη Αναστασίου επιτρέπει στον Παναθηναϊκό πως και στην περίπτωση που υπάρξει «στραβή» να κινηθεί άμεσα στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχυθεί στις θέσεις που θέλει.

Το «ναύαγιο» με τον Βαγγέλη Μόρα οδηγεί τους «πράσινους» στις υπόλοιπες λύσεις. Κύριο μέλημα του Έλληνα τεχνικού είναι η άμυνα να αποτελείται από Έλληνες παίκτες και ψηλά στην λίστα υπάρχουν οι Στάθης Ταυλαρίδης, Σωτήρης Κυργιάκος και Μαυρουδής Μπουγαϊδης.

Ο πρώτος έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο όμως δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για την μεταγραφή ενώ και το κασέ του είναι στα μέτρα του «τριφυλλιού». Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις και το νούμερο θεωρείται απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό. Στα υπόψη πάντα είναι και Μαυρουδής Μπουγαϊδης, ο οποίος χαιρετά την ΑΕΚ αλλά έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Σίγουρα, στους «πράσινους» εξετάζονται και περιπτώσεις ξένων αμυντικών προκειμένου να είναι έτοιμοι εφόσον δεν προκύψει κάποια συμφωνία με τους παραπάνω.

Τέλος, υπάρχει πάντα το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη. Ο «Κάρα» δεν έχει απαντήσει ακόμα οριστικά και στο μυαλό του επεξεργάζεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα. Ο αρχηγός της Εθνικής συνεχίζει τις διακοπές του, δεν δείχνει να βιάζεται, θέλει να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του ενώ δεν έχει ξεχάσει την πρόταση που έχει από τον Παναθηναϊκό. Στους «πράσινους» υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά ο Καραγκούνης θα πει «ναι» αλλά η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα Ιουλίου.

Πηγή: sport-fm.gr