Συνέχεια στο ποδοσφαιρικό… θαύμα του ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος εντός της ημέρας θα συναντηθεί και θα δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Μετά την εξασφάλιση της άδειας οι Ηπειρώτες δεν θα έχουν περιορισμό μεταγραφών και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον 41χρονο προπονητή να σχεδιάσει με καλύτερους όρους τα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι δύο άνδρες θα πάνε με πολύ καλή διάθεση στη σημερινή συνάντηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ετοιμάζει ένα «δώρο» στον Έλληνα τεχνικό.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως το μπάτζετ θα είναι ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με την περσινή και θα φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ. Εφόσον δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, ο κ. Χριστόπουλος θα θέσει άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδιά του.

Ο 41χρονος κόουτς φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους Ντάσιο, Φεγκρούς και Γεωργίου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες μέρες και θα προσπαθήσει να τους κρατήσει στο ρόστερ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Εν τω μεταξύ, Γάλλοι… κατάσκοποι βρέθηκαν την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες», με την SportDay να αναφέρει πως ήθελαν να δουν από κοντά τον Μπράνα Ιλιτς. Ο Σέρβος φορ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ήρθαν σκάουτερ από το εξωτερικό στα Γιάννενα.

Πηγή: sport-fm.gr