Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Στουτγάρδη, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2010, όταν και έκανε το… μεγάλο άλμα, πηγαίνοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σάμι Κεντίρα είναι από τότε ένα από τα πιο χρήσιμα «εργαλεία» της «Βασίλισσας», από την οποία, όμως, ενδέχεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία.

Σύμφωνα με αυτές, η διοίκηση της Τσέλσι είναι έτοιμη να καταθέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης επίσημη πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γερμανό διεθνή. Ο βρετανικός Τύπος συνδέει την πρόταση αυτή με την επικείμενη πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από τους Λονδρέζους, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει μετ’ επιτάσεως την απόκτηση του Κεντίρα. Αυτό που δεν γίνεται σαφές είναι αν η Τσέλσι θα επιμείνει στην απόκτηση του δυναμικού μέσου ακόμα και στην περίπτωση που η υπόθεση του Μουρίνιο «ναυαγήσει».

Το συμβόλαιο του Σάμι Κεντίρα με τη Ρεάλ λήγει το 2015, κάτι που σημαίνει πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε μια πιθανή μετακίνηση του παίκτη έχει η διοίκηση του συλλόγου.

Πηγή: sport-fm.gr