Περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες θα πρέπει να καταβάλει η Τσέλσι εάν θέλει να προσεγγίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, με μερίδα του αγγλικού Τύπου να δίνει συνέχεια στη φημολογία που θέλει τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέφει στο Λονδίνο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει το αποκλειστικό θέμα της «Daily Mail», ο Μουρίνιο έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία αγγίζει τα 12 εκατομμύρια, ποσό το οποίο θα πρέπει να καταβάλει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στους «μερένχες» για να αποδεσμεύσει αυτόματα τον «Special One».

Το συμβόλαιο του Μουρίνιο λήγει το 2016, με τον ίδιο να αφήνει υπονοούμενα για το μέλλον του, τονίζοντας πως την επόμενη σεζόν είναι πιθανό να μη βρίσκεται στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας, ο Μουρίνιο εμφανίζεται να έχει προφορική συμφωνία με τον Πέρεθ, η οποία προέβλεπε αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Μαδρίτη, χωρίς η Ρεάλ να αποζημιωθεί, εάν και μόνο οι «μερένχες» κατακτούσαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο αποκλεισμός από την Μπορούσια Ντόρτμουντ κάνει την Τσέλσι να καλείται να σπάσει τη ρήτρα του Μουρίνιο, με τον Αμπράμοβιτς να έχει αποδείξει στο παρελθόν πως …δεν το έχει σε τίποτα να το κάνει, αφού πριν δύο χρόνια είχε καταβάλει στην Πόρτο 18 εκατομμύρια για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Πηγή: England365.gr