Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά ο Κέβιν Πάντερ, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο νέος Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στη χώρα μας για να εγκατασταθεί εκ νέου σε αυτήν, με το να επικυρώσει και τυπικά τη συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας έκανε και δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μέσω των οποίων στάθηκε στην προσδοκία του να αγωνιστεί μαζί με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Μάλιστα, εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να μάθει από αυτούς.

«Νιώθω ωραία που επέτρεψα στην Ελλάδα. Η πρώτη μου χρονιά ήταν το Λαύριο, έπαιξα στην ΑΕΚ και μετά από μερικές σεζόν είμαι και πάλι εδώ. Είναι πραγματικά υπέροχο. Είμαι ενθουσιασμένος!», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός, για να προσθέσει: «Οι Σπανούλης και Πρίντεζης ήταν στην ομάδα, όταν εγώ ακόμη ήμουν ρούκι. Επιτέλους, θα είμαστε συμπαίκτες και είναι εκπληκτικό! Παρακολουθώ το παιχνίδι τους εδώ και πολύ καιρό. Έχουν μεγάλη εμπειρία και θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα μπορώ από εκείνους».

Ερωτηθείς για τους στόχους του, ο τροπαιούχος των δύο τελευταίων σεζόν στο Basketball Champions League, επισήμανε: «Ήμουν νικητής τις δύο τελευταίες σεζόν και βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να κερδίζω. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στα πλέι οφ της Euroleague και στη συνέχεια να φτάσουμε οσο πιο ψηλά γίνεται».