Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του μεταγραφικού παζαριού, αφού ήδη ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του. Ο Έντινσον Καβάνι, όμως, δεν είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από τη Νάπολι, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του, Τζενάρο Φαμιλιέτι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του πελάτη του.

«Ο Έντινσον είναι ερωτευμένος με την πόλη και την ομάδα. Αναγνωρίζει πως εδώ έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, πως η Νάπολι τον έκανε παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Για τους λόγους αυτούς θέλει να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, ακόμα. Θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην εξέλιξη του συλλόγου. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν αρκεί να θέλει ο παίκτης, πρέπει και να μπορεί», είπε αρχικά ο Φαμιλιέτι.

Όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο δικηγόρος του Ουρουγουανού αναφέρθηκε στη δυναμικότητα της ομάδας. «Ο Καβάνι θέλει να παίζει σε μια ομάδα που θα διεκδικεί, αλλά και θα κατακτά τίτλους. Αν ο πρόεδρος της Νάπολι προτίθεται να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα, αν εξασφαλίσει στον Έντινσον πως του χρόνου η ομάδα θα είναι καλύτερη από φέτος, τότε ο πελάτης μου θα μείνει με μεγάλη ευχαρίστηση. Ο Καβάνι είναι πολύ φιλόδοξος και ελπίζει να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τους αυτές στη Νάπολι», τόνισε ο δικηγόρος του επιθετικού των «παρτενοπέι».

Αν, τελικά, η Νάπολι αποφασίσει να τον παραχωρήσει, ποιες είναι οι ομάδες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να τον αποκτήσουν; Ο Φαμιλιέτι είναι σαφής. «Οι ομάδες που μπορούν να πληρώσουν τα 63 εκατ. ευρώ της ρήτρας του Καβάνι είναι λίγες και είναι γνωστές σε όλους μας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη, για να μην θεωρηθεί πως έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου. Οι πλούσιες ομάδες της Ευρώπης θα κάνουν την κίνησή τους, αυτό είναι βέβαιο. Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι προθέσεις του προέδρου της Νάπολι. Από τη στάση του θα εξαρτηθεί το μέλλον του Έντινσον Καβάνι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζενάρο Φαμιλιέτι.

Πηγή: sport-fm.gr