Τη βεβαιότητα πως και την επόμενη χρονιά θα κάθεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μέλλον του.

Βρίσκεται στην πρώτη θέση του Σαμπιονά, συνεχίζει στο Κύπελλο Γαλλίας, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει ήδη προκριθεί στην προημιτελική φάση. Η μέχρι σήμερα πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, αν και ο προπονητής της Κάρλο Αντσελότι, σχεδόν κάθε μέρα εμφανίζεται να αποχωρεί από την ομάδα του Παρισιού.

Ο ιταλός τεχνικός, κουράστηκε, καθώς φαίνεται, να διαβάζει όλα αυτά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να απολύεται από τους ιδιοκτήτες του συλλόγου και αποφάσισε να μιλήσει για το μέλλον του. «Τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό μου, σύμφωνα με την οποία, αν η ομάδα τερματίσει μέσα στις 3 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, το συμβόλαιό μου ανανεώνεται αυτόματα για ακόμα ένα χρόνο. Συνεπώς δεν χρειάζεται να γράφετε σενάρια γύρω από το μέλλον μου. Του χρόνου θα είμαι στην Παρί Σεν Ζερμέν», είπε με έμφαση ο Αντσελότι.

Η ρήτρα αυτή φαίνεται να είναι δεσμευτική για το σύλλογο, όχι, όμως και για τον προπονητή. Ο Αντσελότι δίνει την δική του εκδοχή. «Η ρήτρα αυτή είναι δεσμευτική και για τους δύο. Επιπλέον, εγώ θέλω να συνεχίσω στην ομάδα τη δουλειά μου. Οι συνθήκες εδώ είναι ιδανικές για να χτιστεί μια ομάδα με προοπτική, η οποία θα πρωταγωνιστεί τόσο στη Γαλλία, όσο και στην Ευρώπη. Θέλω και θα παραμείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν», ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι.

Πηγή: Sport-fm.gr