Ο… πόλεμος δηλώσεων του Αχιλλέα Μπέου με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο καλά κρατεί. Μετά τις πρώτες δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βόλου και την απάντηση του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω, ο Μπέος πέρασε και πάλι στην… επίθεση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» του Βόλου χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «πρόκειται για έναν παράγοντα παλαιάς κοπής. Έμεινα έκπληκτος χθες.

Με ποια ιδιότητα βγήκε ο κ. Μητρόπουλος και μίλησε για εμένα; Πρόκειται για κάποιον που τον έχει ξεχάσει και η μάνα του. Η αλήθεια είναι πως έχω μια εκκρεμότητα με την ελληνική δικαιοσύνη, αλλά θα δούμε αν έχω δίκιο ή άδικο.

Εγώ περπατάω στη Νέα Σμύρνη με το κεφάλι ψηλά και το 90% του κόσμου -γιατί δεν γίνεται να είσαι σε όλους αρεστός- με χαιρετάει και μου σφίγγει το χέρι. Αντίθετα, ο κ. Μητρόπουλος για να περάσει από τα Ιλίσια ή το Αιγάλεω χρειάζεται να βάλει κουκούλα για να μην τον αναγνωρίσουν. Εγώ είμαι Πανιώνιος και δεν το έκρυψα ποτέ. Αυτός δεν ξέρουμε ούτε σε ποια ομάδα είναι ούτε τι ακριβώς κάνει. Τον έχει αποβάλει το σύστημα και δεν πρόκειται να ξαναμπεί ποτέ στο ποδόσφαιρο. Εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο και παραμένω στον χώρο, σε αντίθεση με τον κ. Μητρόπουλο που μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να ρίξει επτά ομάδες. Όταν βρεθεί κάποια πόλη που θα θέλει να ρίξει μια ομάδα, να τον φωνάξουν».
Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και στην οποία γίνεται λόγος για δημοσιογράφους-οπαδούς: «Πιστεύετε πως οι δημοσιογράφοι δεν έχουν μερίδιο ευθύνης γι’ αυτό που συμβαίνει με τη διαιτησία;» αναρωτήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και συμπλήρωσε πως «όλοι πρέπει να συμβάλουμε ώστε να μην γίνονται επεισόδια και να μην υπάρχει τόση κουβέντα για τη διαιτησία.

Η διαιτησία μπορεί να κάνει λάθη, αλλά ποιος δεν κάνει; Σημασία έχει τα λάθη να είναι ανθρώπινα και να μην γίνονται με σκοπιμότητα. Προς τιμήν του κ. Κουκουλάκη που ζήτησε συγγνώμη. Αδίκησε την ΑΕΚ, αλλά θεωρώ πως σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπιμότητα».

Για τη συνάντηση με τους οπαδούς: «αυτό που θα τους ζητήσω είναι να προσέχουν τη συμπεριφορά τους σε κάθε παιχνίδι», γιατί όπως τόνισε «στόχος της ομάδας μας είναι να κερδίσουμε το βραβείο Fair Play. To μήνυμα που θα τους μεταφέρω είναι να μην προσέχουν μόνο τον εαυτό τους αλλά και τον διπλανό τους. Θέλω κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου να είναι γιορτή».

Πηγή: gazzetta.gr