Σε αναζήτηση προπονητή είναι από σήμερα και επίσημα η Ίντερ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι «νερατζούρι» ουσιαστικά επιβεβαίωσαν κάτι που έμοιαζε δεδομένο εδώ και καιρό, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.

Ο 60χρονος τεχνικός είχε καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου τον Ιούνιο του 2017, είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2021, ωστόσο δύο χρόνια μετά οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους, με τον έμπειρο κόουτς να υπολογίζεται πως θα λάβει αποζημίωση ύψους 25.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι «μεγάλοι» της Serie A, πλην Νάπολι, έχουν μείνει χωρίς προπονητή και ψάχνουν τον επόμενο που θα αναλάβει την τεχνική τους καθοδήγηση. Υπενθυμίζεται ότι η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαξ Αλέγκρι, η Μίλαν έκανε το ίδιο με τον Τζενάρο Γκατούζο, ενώ η Ρόμα έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο του Κλάουντιο ρανιέρι, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά μετά την αποδέσμευση του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο.