Τα τέσσερα χρόνια (2007-2011) που αγωνίστηκε στη Μπουντεσλίγκα με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, φαίνεται ότι έχουν μείνει αξέχαστα στον Έντιν Τζέκο. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Kicker», ο Βόσνιος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στη Γερμανία.

«Αγαπώ τη Μπουντεσλίγκα και θα επιστρέψω. Απλά δεν ξέρω πότε θα συμβεί αυτό. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σίτι. Θα δούμε τι θα γίνει» τόνισε ο 26χρονος επιθετικός, ο οποίος παρά τα 13 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν, δεν φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του στους «σίτιζενς», Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Το όνομά του είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ τον είχε χαρακτηρίσει απίστευτο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι αν θα τον ενδιέφερε να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Γερμανίας, θα πρέπει να προσαρμοστεί σε άλλα οικονομικά δεδομένα.

Ο ίδιος, δεν θέλησε να σχολιάσει αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη γερμανική ομάδα. «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό του Champions League και το εύχομαι. Μια ομάδα που παίζει τόσο καλά σε έναν όμιλο με τη δική μου ομάδα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sport-fm.gr