Βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους, αλλά ακόμα δεν θεωρεί πως το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μιλώντας μετά το νικηφόρο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι, αρνήθηκε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη στεφθεί πρωταθλήτρια και έδειξε πως εξακολουθεί να πιστεύει στην ανατροπή, αρκεί η ομάδα του να συνεχίσει να παίζει όπως στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε διαφορά 12 βαθμών μέσα σε 4 αγώνες. Κάτι τέτοιο μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Να καλύψουμε αυτή τη διαφορά σε ισάριθμα παιχνίδια. Απομένουν 11 αγώνες και δεν δέχομαι πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Αν οι παίκτες μου παίζουν όπως έκαναν με την Τσέλσι, έχουμε ελπίδες να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι.

Στη συνέχεια ο Μαντσίνι έδωσε μια… συμβουλή στους ποδοσφαιριστές του. «Πρέπει να σταματήσουν να κοιτούν τη βαθμολογία. Τουλάχιστον για τις επόμενες 40 μέρες, θα πρέπει να αφήσουμε τη βαθμολογία στην άκρη. Πρέπει να παίξουμε το κάθε παιχνίδι σαν να ήταν τελικός και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Μετά από αυτές τις 40 μέρες, θα δούμε που βρισκόμαστε και ποιες θα είναι οι πιθανότητές μας. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως όλα θα κριθούν με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στο τελευταίο ματς της χρονιάς», τόνισε με πίστη ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Πηγή: sport-fm.gr