Πολλές φορές αρκεί μια δήλωση για να προκαλέσει πανικό. Σαν αυτή που έκανε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λουίς Σεγούρα, με την οποία άφηνε να εννοηθεί πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αμέσως άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη πως ο Μαραντόνα είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο της ομάδας που τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, ο τεχνικός της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκάμπριελ Σούρερ, προχώρησε σε έντονες διαμαρτυρίες, καθώς θεώρησε πως η διοίκηση του συλλόγου δεν το σέβεται.

Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να επαναφέρει την τάξη, ο Σεγούρα έκανε μια επεξηγηματική δήλωση, θέλοντας να καθησυχάσει τον προπονητή του.

«Τα λόγια μου παρεξηγήθηκαν. Αυτό που είπα, ήταν πως κάποια στιγμή στο μέλλον, ο Μαραντόνα θα καθίσει στον πάγκο της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Εξάλλου με ρώτησαν σχετικά και απάντησα πως οι πιθανότητες να δούμε το Ντιέγκο να προπονεί την ομάδα μας στο μέλλον είναι πολλές. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα. Από τότε που ο Μαραντόνα έφυγε από την εθνική, δεν έχω μιλήσει μαζί του», τόνισε ο πρόεδρος της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Αναφορικά με τον νυν προπονητή της ομάδας, ο πρόεδρος σημείωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. «Έχω μιλήσει μαζί του και του επανέλαβα πως χαίρει τη στήριξη της διοίκησης. Δεν χρειάστηκε να πούμε κάτι περισσότερο, γνωρίζει πως τον εκτιμώ και τον σέβομαι. Ποτέ δεν θα έκανα ή θα έλεγα κάτι για να τον προσβάλλω».

Επιστρέφοντας στις δηλώσεις του σχετικά με τον Μαραντόνα, ο Λουίς Σεγούρα έστειλε ένα μήνυμα στους δημοσιογράφους.

«Το σωστό είναι να μην ερμηνεύετε τις δηλώσεις μου. Αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, ρωτήστε με. Αλλά μην προσπαθείτε να βρείτε αυτό που κρύβεται πίσω από τα λόγια μου. Ειδικά αν δεν κρύβεται τίποτα», είπε με αυστηρό ύφος ο πρόεδρος της Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Πηγή: sport-fm.gr