Την πρώτη του προπόνηση με την Ξάνθη έκανε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος προπονητής επισήμανε μεταξύ άλλων πως θέλει να συνεχίσει ότι σταμάτησε στην πρώτη του θητεία.

Στα παλιά του λημέρια γύρισε σήμερα ο Γιώργος Παράσχος, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση στους παίκτες της Ξάνθης. Ο έμπειρος τεχνικός που και στο παρελθόν είχε δουλέψει στην ακριτική ομάδα, στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Είμαι εδώ για να συνεχίσω αυτό που σταμάτησα στην πρώτη μου «θητεία» στην ομάδα.

Θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνει αποτελέσματα. Υπάρχει το υλικό και θα κάνουμε το παν για να το αξιοποιήσουμε».

Πριν την προπόνηση ο Γιώργος Παράσχος μίλησε στους παίκτες, τονίζοντας πως γνωρίζει την ποιότητα της ομάδας και πως θέλει όλοι μαζί να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να πετύχουν τους στόχους.

«Το παρών» για ακόμα μία φορά στα Πηγάδια ήταν και ο Χρήστος Πανόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου αλλά και τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Η προετοιμασία της Ξάνθης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη με διπλή προπόνηση.

Πηγή: gazzetta.gr