Ο Ντιέγο Γοδίν είπε «αντίο» στην Ατλέτικο Μαδρίτης με ένα εξαιρετικό βίντεο στα social media, στο οποίο ευχαριστεί τους φίλους των Ροχιμπλάνκος από κοντά.

Ο Ουρουγουανός στόπερ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την Ατλέτικο θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους οπαδούς της ομάδας.

Στο βίντεο του Γοδίν υπάρχουν φίλοι της Ατλέτικο όλων των ηλικιών που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στην ομάδα τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι ένα παράδειγμα προς όλους», «είναι το αφεντικό των συναισθημάτων της Ατλέτικο», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Γοδίν και για το πάθος που τον διακατείχε μέσα στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ομάδας τους.

Προς το τέλος του βίντεο ο Ουρουγουανός εμφανίζεται μπροστά στους φίλους της Ατλέτικο, οι οποίοι μένουν άφωνοι και τον αγκαλιάζουν.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, έχοντας δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο. Σήμερα είμαι καλύτερος άνθρωπος από τότε που ήρθα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ», αναφέρει μεταξύ άλλων μέσα στο φοβερό αυτό βίντεο ο ίδιος ο Γοδίν.

Πηγή: gazzetta.gr