Η ατυχία για τον Ολυμπιακό συνεχίζεται! Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ ένα πρόβλημα αποκόμισε από το ματς στην Πυλαία και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έμεινε εκτός από τη σημερινή (28/1) προπόνηση, ενόψει του κρίσιμου ματς με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για την έκτη αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Ο γεωργιανός σέντερ ένιωθε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να τον αφήσει εκτός για προληπτικούς λόγους, ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για πέντε με επτά μέρες και ο Δημήτρης Κατσίβελης, καθώς έχει υποστεί θλάση στους πλάγιους κοιλιακούς.

Ωστόσο, τη Δεύτερα (28/1) ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε και λόγους για να χαμογελάσει. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» είδε τους Τζος Πάουελ και Έισι Λο να βγάζουν χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα και να δηλώνουν «παρόντες» για την αναμέτρηση με τη Φενέρ. Μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Πηγή: Sport-fm.gr