Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, Κουκουλάκη για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη ενώ ο Αδαμίδης αναμένεται να πει στον Πιλάβιο ότι στην επόμενη αδικία η ομάδα θα αποχωρήσει!

Η συνάντηση του Αδαμίδη με το Σοφοκλή Πιλάβιο την Τρίτη, όπου θα απαιτήσει το τέλος του Κουκουλάκη από τη διαιτησία, δε θα είναι τελικά είναι η μόνη αντίδραση της ΑΕΚ. Τη Δευτέρα έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ σύσκεψη με τον πρόεδρο και το νομικό επιτελείο και αποφασίστηκε η κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του Κουκουλάκη, της ΚΕΔ και της ΕΠΟ για ηθική βλάβη, με τους κιτρινόμαυρους να ζητάνε το ποσό των 500.000 ευρώ!

Πέραν αυτού, στην ΑΕΚ αποφάσισαν να κινηθούν και στο τέλος της σεζόν -βάσει κανονισμού- για διαφυγόντα κέρδη (λόγω των δύο βαθμών που χάθηκαν) με βάση το άρθρο 914 για συνομολογούμενη αδικοπραξία. Κάτι που ισχύει στην προκειμένη περίπτωση, καθώς ο διαιτητής του αγώνα παραδέχθηκε τη Δευτέρα ότι έκανε λάθη και αδίκησε την ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, την Τρίτη ο Αδαμίδης θα συναντηθεί με τον Πιλάβιο και θα απαιτήσει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ την καρατόμηση του Κουκουλάκη.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα μεταφέρει στον ομόλογο του της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας -η οποία ελέγχει τη διαιτησία- ότι στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης υπάρχει οργή, ότι αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι ουσιαστικά σίγουρο ότι το πρωτάθλημα δε θα τελειώσει ενώ θα του κάνει σαφές ότι την επόμενη φορά που οι κιτρινόμαυροι θα αδικηθούν από τη διαιτησία, η διοίκηση θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει από τον αγώνα!

Πηγή: gazzetta.gr