Η μεταγραφή του Κακά στη Μίλαν «σκαλώνει» στα φορολογικά, στερώντας από τους οπαδούς το δικαίωμα να ονειρεύονται μια ανέλπιστη επιστροφή.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιταλικών εφημερίδων, η διοίκηση των «ροσονέρι» είναι αποφασισμένη να προσφέρει ένα… δώρο στους «τιφόζι», κάνοντας πρόταση στον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Μια τέτοια μεταγραφή, πάντως, είναι δύσκολη υπόθεση, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Μια μεταγραφή σαν αυτή του Ντρογκμπά δεν είναι απλή υπόθεση.

Χρειάζεται να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό, οι ομάδες που διεκδικούν τον παίκτη είναι, πάντα, πολλές, ενώ δεν γνωρίζουμε τις επιθυμίες του ίδιου… άρα δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν πιθανότητες να αποκτήσουμε τον Ντρογκμπά. Καλύτερα να ρωτήσετε τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Αυτός θα ξέρει, σίγουρα, πολύ περισσότερα», είπε με νόημα ο Αλέγκρι.

Αν, όμως, γινόταν πραγματικότητα μια τέτοια μεταγραφή, ο Αλέγκρι θα ήταν πολύ ικανοποιημένος. «Κάθε μεγάλος παίκτης μας ενδιαφέρει και είναι καλοδεχούμενος στη Μίλαν.

Ήδη η δουλειά που κάνουμε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές αποδίδει καρπούς και η προσθήκη ενός παίκτη σαν τον Ντρογκμπά θα βοηθούσε, τόσο την ομάδα, όσο και τη βελτίωση των νέων παικτών», εκτιμά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πηγή: sport-fm.gr