Ο Γιάννης Μπουζούκης βρίσκεται στη λίστα των υπό παρακολούθηση ποδοσφαιριστών από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, καθώς τα χαρακτηριστικά του και οι προοπτικές του τον κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα την περίπτωση τόσο για τους «ασπρόμαυρους» όσο και για οποιαδήποτε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα.

Αυτά τα νέα έχουν κάνει τους «πράσινους» να κινητοποιηθούν και να διαμηνύσουν προς τους υποψήφιους… μνηστήρες ότι τόσο ο 21χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός όσο και οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φάνης Μαυρομμάτης δεν θα βγουν προς πώληση αυτό το καλοκαίρι. Και αυτό διότι οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θεωρούν πως έχουν πολλά περιθώρια εξέλιξης και ταυτόχρονα αύξησης της χρηματιστηριακής τους αξίας.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαιώνει και η εφημερίδα «Πράσινη», στον Παναθηναϊκό έχουν πρόθεση αργά ή γρήγορα να γίνουν συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τους, τα οποία ίσως να είναι ένας από τους λόγους που άνοιξε την όποια συζήτηση γύρω από το μέλλον τους. Συγκεκριμένα, η συνεργασία του «τριφυλλιού» και με τους τρεις λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Όσον αφορά τα πλάνα ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γύρισε με ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και παρόλο που δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο για προληπτικούς λόγους έβγαλε μια μαγνητική και σήμερα θα υπάρχει σαφέστερη εικόνα για το αν θα είναι διαθέσιμος, στην αναμέτρηση της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Ο Δώνης έχει ήδη αρκετά προβλήματα, καθώς τιμωρημένος είναι ο Γιόχανσον, ενώ Μπουζούκης και Μαυρομμάτης είναι τραυματίες και οι Πούγγουρας και Χατζηθεοδωρίδης ταλαιπωρούνται από ίωση.