Τα καλά λόγια που λέγονταν τόσο καιρό για την παρουσία του Χουάν Πάμπλο Πίνο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού δεν ήταν τελικά υπερβολές. Ο Κολομβιανός με την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε την εικόνα των μετριότατων στο πρώτο μέρος «ερυθρόλευκων», δημιούργησε δύο γκολ και ξεσήκωσε την κερκίδα με τις θεαματικές και παράλληλα ουσιαστικές ενέργειές του. Μεγάλες προσδοκίες για καλύτερο ποδόσφαιρο δημιουργεί η συνεργασία του με τους Αμπντούν και Ιμπαγάσα, που χθες απουσίαζαν λόγω τραυματισμού. Ζητούμενο πλέον για τον 25χρονο εξτρέμ είναι η διάρκεια, κάτι που του είχε λείψει στις προηγούμενες ομάδες του.

Η εμφάνιση του Πίνο έφερε και τις… αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα του κοινού, καθώς δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Πάντως τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και η διοίκηση στηρίζουν τον παίκτη και προσδοκούν να ξεδιπλώσει τις αρετές του μέσα στο γήπεδο. Είναι, άλλωστε, αλήθεια πως δεν έχει παρουσιάσει ούτε το 50% των δυνατοτήτων που είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια.

Ανανεώσεις και σκέψεις για μεταγραφή

Άμεσες θα είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις της ανανέωσης των συμβολαίων των Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη. Με τον Αλγερινό φορ το θέμα φαίνεται πως είναι διαδικαστικό, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για την παραμονή του αρχηγού της ομάδας.

Στο μεταξύ, πιθανολογείται πως θα γίνει σύσκεψη για να εξεταστεί το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφής. Η περίπτωση του Τόμας Ντε Βινσέντι δεν αφήνει ασυγκίνητους τους «ερυθρόλευκους», παρότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του 23χρονου άσου ήταν χθες στις κερκίδες του «Καραϊσκάκη», κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Πάντως εφόσον προχωρήσει η υπόθεση Ντε Βινσέντι, θα γίνει με ορίζοντα να μετακομίσει ο παίκτης στον Πειραιά το καλοκαίρι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σήμερα ρεπό και από την Τρίτη επιστρέφουν στις επάλξεις για να αρχίσουν την προετοιμασία εν όψει του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό. Μένει να φανεί αν οι Αμπντούν, Σιόβας και Ιμπαγάσα έχουν πιθανότητες να προλάβουν.

Πηγή: sport-fm.gr