Χωρίς τον Παντελή Καφέ, που υπέστη θλάση στον προσαγωγό, αλλά με τον Ρότζερ Γκερέιρο στην αποστολή, θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αρχηγός της Ένωσης έκανε θεραπεία την Παρασκευή και έμεινε εκτός από τον αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκος Γεωργέας. Γενικά το πρόγραμμα είχε χαλάρωμα και αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Χάιντουκ, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλό μετά τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στη Χάιντουκ, με τους κιτρινόμαυρους να τονώνουν συνεχώς την αυτοπεποίθησή τους και να στοχεύουν πλέον στο τρίποντο και κόντρα στον Αστέρα, με ακόμη καλύτερη απόδοση.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι, με τον Γκερέιρο να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Σέρβου προπονητή για πρώτη φορά -σε ό,τι αφορά επίσημο ματς- ύστερα από πολλούς μήνες.

Οι 21 παίκτες είναι οι Αραμπατζής, Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Καράμπελας, Λαγός, Δέλλας, Νταντόμο, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Μάκος, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Έντερ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 17:00.

Πηγή: gazzetta.gr