Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκονται στον Πανιώνιο. Ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Αυλωνίτης αφού το συμβόλαιο του Κουλουχέρη λήγει και ο Λαμπρόπουλος είναι εκτός για την σεζόν λόγω τραυματισμού.

Οι «κυανέρυθροι» αρχίζουν να ψάχνονται σιγά-σιγά για το πώς θα καλύψουν το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας. Ο Λαμπρόπουλος ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Το συμβόλαιο του Κουλουχέρη λήγει σε μερικές ημέρες και αναμένεται να υπάρξει μια συνάντηση έτσι ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών εφόσον το ζητήσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Βέβαια, στην περίπτωση του Κουλουχέρη συνυπολογίζουμε και το ό,τι τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και σήμερα θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.

Όμως, στον Πανιώνιο βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις έτσι ώστε να ενισχυθούν. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα οι «κυανέρυθροι» να εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, κάτι που θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν δεν την πάρει τότε πιθανότατα να προωθηθεί κάποιος παίκτες από την δεύτερη ομάδα.