Για δύο με τρεις μήνες αναμένεται να μείνει εκτός δράσης ο Νίκλας Μπέντνερ, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών της Γιουβέντους. Ο Δανός αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι των «μπιανκονέρι» με την Κάλιαρι για το Κύπελλο Ιταλίας και στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τένοντα του αριστερού του προσαγωγού.

Στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Κάλιαρι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, ο Αντόνιο Κόντε χρησιμοποίησε παίκτες με μικρή συμμετοχή μέχρι τώρα, ώστε να εξακριβώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται και αν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στο πρωτάθλημα.

Αυτό που ζητούσε ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» ήταν, εκτός από την πρόκριση, «απαντήσεις» από αυτούς που αισθάνονται πως αδικούνται και ζητούσαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ένας από τους παίκτες που έβλεπε ως ευκαιρία το παιχνίδι του Κυπέλλου, ήταν ο Νίκλας Μπέντνερ. Ο Δανός, όμως, στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε με το φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Οι πρώτες ενδείξεις δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές.

Μετά τις πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μπέντνερ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των γιατρών. Ο τένοντας του αριστερού του προσαγωγού έχει τραυματιστεί και η αποθεραπεία αναμένεται να διαρκέσει 2 με 3 μήνες.

Οι γιατροί της ομάδας έκαναν γνωστό πως ακόμα είναι πρόωρο να γίνουν ακριβείς εκτιμήσεις, καθώς το πόδι του παίκτη θα εξεταστεί εκ νέου τις επόμενες μέρες.

Το βέβαιο είναι πως ο Δανός θα απουσιάσει για καιρό, κάτι που ίσως αναγκάσει τους ανθρώπους της «Γιούβε» να στραφούν στο μεταγραφικό «παζάρι» προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Μπέντνερ.

Πηγή: sport-fm.gr