Τη φανέλα του Πανιωνίου για τα επόμενα 3,5 χρόνια θα φοράει ο Αμίρης Κούρντι. Ο νεαρός διεθνής συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «κυανέρυθρων» και θα αγωνίζεται στη Νέα Σμύρνη έως το καλοκαίρι του 2016.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση, με τους Γουνδουλάκη και Αραβίδη να παραθέτουν γεύμα στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ μετά το πέρας της.

«Πλέον αυτό που εύχομαι είναι να ζήσω με την ομάδα μου, πράγματα που δεν έχω ζήσει μέχρι στιγμής και να είναι κάθε χρονιά και καλύτερη από την προηγούμενη» ήταν τα λόγια του Κούρντι αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν χωρίς απρόοπτα το απογευματινό πρόγραμμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Μενδρινός, Ανδράλας και Διαμαντάκος συμμετείχαν κανονικά, με τους Κολοβό (τραυματίας) και Ντούνη (τιμωρημένος) να λογίζονται ως οι μοναδικές απώλειες για το ματς με τους Πειραιώτες.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι Φανούρης Γουνδουλάκης, Χρήστος Αραβίδης αλλά και άλλοι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες του Πανιωνίου, παρέθεσαν γεύμα σε συμπαίκτες και προπονητές, με σκοπό την βελτίωση του κλίματος μετά την βαριά ήττα από την Ξάνθη την τελευταία αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr