Να εξαντλήσει ο Ολυμπιακός τις ελπίδες που έχει για την πρωτιά στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας, θέλει ο Στράτος Περπέρογλου ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (21:00).

«Έχουμε κάποιες ελπίδες να βγούμε πρώτοι, σε σχέση με το άλλο αποτέλεσμα (σ.σ Ζαλγκίρις-Εφές). Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο γι’ αυτή τη φάση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Είναι τελευταίο χαρτί για την Αρμάνι και θα κάνουν ό,τι μπορούν και ας έχουν λίγες ελπίδες. Είναι περίεργο ματς γιατί εμείς έχουμε προκριθεί, αυτοί έρχονται με την πίεση για τη νίκη» ανέφερε αρχικά ο Περπέρογλου και συνέχισε:

«Αν επαναπαυτούμε, θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Γενικά εμείς πρέπει να χτίζουμε επάνω στις εμφανίσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε κανένα παιχνίδια χαλαρά. Δεν είναι αν θέλουμε ή όχι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό, το «TOP 16» είναι δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο έργο με κάθε ομάδα».

Ο Τζος Πάουελ από την πλευρά του, σχολίασε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίξουμε για τις δικές μας πιθανότητες. Να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο κόουτς για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι έχουν πίεση, και εμείς και αυτοί. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε. Αυτοί θα έρθουν μόνο για τη νίκη, αλλά το ίδιο επιθυμούμε και εμείς για να ευχαριστήσουμε το κοινό μας, αλλά και να δούμε αν μπορούμε να βγούμε πρώτοι» δήλωσε και κατέληξε:

«Έχω κάνει πρόοδο και στις δύο μεριές του παρκέ και συνεχίζω. Προσπαθώ να κάνω όσα μου ζητάει ο κόουτς, σε άμυνα και επίθεση».

Πηγή: sport-fm.gr