Πανευτυχής ήταν μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με τη Νάπολι ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο Αργεντινός μίλησε στη «Gazzetta dello sport» και τόνισε πως η Ίντερ, νικώντας με 2-1, επικράτησε επί μιας μεγάλης ομάδας, με την οποία θα παλέψει μέχρι το τέλος. Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των «νερατζούρι» σημείωσε πως στα «μεγάλα» παιχνίδια η ομάδα του Στραματσόνι ανταποκρίνεται καλά, σε αντίθεση με τα λεγόμενα εύκολα, κάτι που πρέπει να αλλάξει.

Είχε σκοράρει στη μεγάλη νίκη της Ίντερ στο Τορίνο επί της Γιουβέντους με 3-1. Από τότε δεν είχε καταφέρει να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, αλλά ο Ντιέγκο Μιλίτο, φαίνεται πως περίμενε άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι, για να… μιλήσει. Αυτό κόντρα στη Νάπολι, όπου πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ, ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Μετά το ματς, μιλώντας στη «Gazzetta dello sport», τόνισε τη σημασία της νίκης. «Νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά περισσότερη αξία έχει η επιτυχία της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος με τη Νάπολι, ώστε να δυσκολέψουμε τη Γιουβέντους. Οι αντίπαλοί μας απόψε απέδειξαν πως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μιλίτο.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός έκανε μια μικρή ανάλυση του αγώνα. «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό μας κόστισε. Κουραστήκαμε και φάνηκε στο δεύτερο μέρος. Εκεί δυσκολευτήκαμε, αφού η Νάπολι έπαιξε πολύ καλά. Ευτυχώς κρατήσαμε γερά στην άμυνα και πήραμε μια μεγάλη νίκη», ήταν η εκτίμησή του.

Στα δύσκολα παιχνίδια η Ίντερ καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Γιατί είστε ακόμα πίσω από τη «Γιούβε» στη βαθμολογία; «Γιατί ενώ με τους μεγάλους είμαστε προσεκτικοί και αποτελεσματικοί, στα ματς με τους λεγόμενους μικρούς, δεν καταφέρνουμε να παίζουμε πάντα καλά. Θεωρώ, πάντως, πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αν προσέξουμε λίγο περισσότερο, θα καταφέρουμε να περιορίσουμε τις βαθμολογικές μας απώλειες», απάντησε ο Ντιέγκο Μιλίτο.

Πηγή: sport-fm.gr