Η πρώτη γεύση των ομίλων μας έδωσε πολλά γκολ, θέαμα, εκπλήξεις και συγκινήσεις από τα πρώτα παιχνίδια. Ανάλογα περιμένουμε να είναι τα πράγματα και απόψε με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων οκτώ αγώνων.

Χτες σε οχτώ αγώνες είδαμε 22 γκολ, ενώ ξεχώρισαν η ευρεία νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού με 5-1, η λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι του Νησιού μεταξύ Μάντσεστερ και Ρέιντζερς, ενώ μεγάλα ματς ήταν τα ισόπαλα (2-2) Τβέντε – Ίντερ και Βέρντερ Βρέμης – Τότεναμ. Κατά τα άλλα η Βαλένθια συνέτριψε με 4-0 στην Τουρκία την Μπούρσασπορ ενώ η ανανεωμένη Λιόν επικράτησε με 1-0 στη Γαλλία της Σάλκε. Τέλος, η Μπενφίκα νίκησε με 2-0 στην Χάποελ ενώ για τον όμιλο του Παναθηναϊκού η Κοπεγχάγη νίκησε με 1-0 στη Δανία τη Ρούμπιν Καζάν.

Οι υπόλοιπες 16 ομάδες θα μπουν στη μάχη των ομίλων απόψε (21.45) όπου θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερα ντέρμπι. Η ενισχυμένη τον τελευταίο καιρό Μίλαν θα υποδεχτεί τη γαλλική Οσέρ, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης θα κοντραριστεί στο «Μπερναμπέου» με τον Άγιαξ. Στο Μόναχο η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα, ενώ σημαντική είναι και η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Σπαρτακ Μόσχας στη Μασσαλία. Κατά τα άλλα η Άρσεναλ θα υποδεχτεί τη Μπράγκα ενώ η πρωτάρα σε Τσαμπιονς Λιγκ, Ζίλινα θα φιλοξενήσει στη Σλοβακία την Τσέλσι. Τέλος, η Σαχτάρ Ντόντετσκ θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις της εντός έδρας κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ στη Ρουμανία θα διεξαχθεί η πιο… αδιάφορη θεωρητικά για το φίλαθλο κοινό αναμέτρηση μεταξύ της Κλουζ και της Βασιλείας.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τη NOVA στις 21.45 ενώ το ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ και Άγιαξ θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) – Άγιαξ (Ολλανδία)

Μίλαν (Ιταλία) – Οσέρ (Γαλλία)

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ρόμα (Ιταλία)

Κλούζ (Ρουμανία) – Βασιλεία (Ελβετία)

Ζίλινα (Σλοβακία) – Τσέλσι (Αγγλία)

Άρσεναλ (Αγγλία – Μπράγκα (Πορτογαλία)

Σαχτάρ (Ουκρανία) – Παρτιζάν (Σερβία)

Μαρσέιγ (Γαλλία) – Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)

Πηγή: gazzetta.gr