Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του διεθνούς μέσου δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Γιώργο Δώνη ο οποίος έχει πάντα στο μυαλό και κάποιες περιπτώσεις παικτών με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ατρόμητο.

Το φλερτ του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον Κώστα Κατσουράνη έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να καταλήξουν σε συμφωνία. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν την καλύτερη δυνατή γνώμη για την αξία του, ο ίδιος ο παίκτης μοιάζει να είναι ιδιαίτερα «ζεστός» και απομένει να φανεί ποια είναι οι θέση του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωσή του.

Πλην του Έλληνα μέσου, εξετάζονται και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τους οποίους ο Γιώργος Δώνης έχει πολύ καλή άποψη από την περίοδο που συνεργάστηκε μαζί τους στον Ατρόμητο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Σκόνδρας και Φυτανίδης, με κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όμως να μην επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Ο Σκόνδρας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα των δυτικών προαστίων οι απαιτήσεις της οποίας κρίνονται μάλλον απαγορευτικές. Σε ό,τι αφορά τον Σωκράτη Φυτανίδη, η εκτίμηση που τρέφει ο Δώνης για το πρόσωπό του είναι δεδομένη, όμως δεν είναι βέβαιο πως στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν τις περίπου 100.000 ευρώ που αναμένεται να ζητήσει ο Ατρόμητος για να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και πιο πιθανό μοιάζει το σενάριο μιας συμφωνίας που θα ισχύσει μόλις αυτό ολοκληρωθεί.

Πηγή: sport-fm.gr