Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μίλαν ο Κλάρενς Ζέεντορφ, μιλώντας στο «Sky Sport 24». O 36χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα του Μιλάνου, βρίσκοντας ποδοσφαιρική «στέγη» στη Βραζιλία, αλλά κράτησε ισχυρούς δεσμούς με τους «ροσονέρι», στους οποίους θα επέστρεφε αν του το ζητούσαν.

Ήταν για χρόνια ο «εγκέφαλος» του κέντρου της Μίλαν, με την οποία κέρδισε σχεδόν τα πάντα. Μετά από 10 χρόνια καριέρας με τη φανέλα των «ροσονέρι» ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αποχωρήσει από το Μιλάνο, αλλά και το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να μετακομίσει για τη Βραζιλία και τη Μπονταφόγκο.

Οι δεσμοί, ωστόσο, που τον συνδέουν με τη Μίλαν είναι ισχυροί, όπως αποδεικνύεται από όσα είπε στο συνδρομητικό «Sky». «Είμαι πολύ δεμένος με την οικογένεια Μπερλουσκόνι και νιώθω πως οι πόρτες είναι ανοικτές και από τις δύο πλευρές», είπε αινιγματικά ο Ολλανδός στην αρχή της κουβέντας του με τους δημοσιογράφους.

Αυτό σημαίνει πως αφήνεις ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στη Μίλαν; «Αν μου ζητηθεί κάτι τέτοιο, είμαι έτοιμος να γυρίσω. Ένα τηλεφώνημα περιμένω και έρχομαι», απάντησε χαμογελώντας.

Μα είσαι σε μια ηλικία προχωρημένη, έτσι δεν είναι; «Είμαι σίγουρος πως θα ήμουν χρήσιμος σε πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου της Ευρώπης. Βρίσκομαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, προσέχω το σώμα μου και νιώθω πως μπορώ να προσφέρω πολλά ακόμα», απάντησε με σιγουριά ο Ζέεντορφ.

Φήμες κάνουν λόγο για αποχώρησή σου από τη Μίλαν λόγω των κακών σχέσεων που είχες με τον Αλέγκρι. Πώς θα επέστρεφες στην ομάδα με τον ίδιο τεχνικό; «Αυτό δεν ισχύει. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Αλέγκρι, ούτε και εκείνος με εμένα. Απλά, μετά από 10 χρόνια, έψαχνα για νέες εμπειρίες και κίνητρα. Έφυγα σας φίλος και μια ενδεχόμενη επιστροφή μου δεν θα επηρεαζόταν από την παρουσία του Αλέγκρι στην ομάδα. Το αντίθετο θα έλεγα. Θα μου άρεσε να ξαναδουλέψω μαζί του», ήταν η απάντηση του Κλάρενς Ζέεντορφ.

Πηγή: sport-fm.gr