Καμία ανησυχία δεν προκαλούν στον Αρσέν Βενγκέρ οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς το πρόσωπό του στην ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην Άστον Βίλα.

Ο Γάλλος τεχνικός θεωρεί πως δόθηκε περισσότερη βαρύτητα στις συγκεκριμένες αντιδράσεις και πως δεν απηχούν την πλειοψηφία των οπαδών των «κανονιέρηδων».

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν πως για άλλη μια χρονιά τίθενται εκτός μάχης τίτλου από νωρίς.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την δυσαρέσκεια μερίδας φίλων της ομάδας οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον του Αλσατού τεχνικού.

Ωστόσο ο ίδιος πιστεύει ότι πρόκειται μόνο για μια… φωνακλάδικη μειοψηφία, ενώ φάνηκε ρεαλιστικός όσον αφορά τους στόχους του συλλόγου.«Στα μίντια οι ακραίες απόψεις αναπαράγονται περισσότερο γιατί πουλάνε και περισσότερο. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί ήθελαν να νικήσουμε, το ίδιο όμως ήθελα κι εγώ.

Δεν δίνω σημασία σε αυτά που ακούγονται. Η δική μου δουλειά είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό με ό,τι διαθέτω. Πέρυσι τερματίσαμε τρίτοι, δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και είμαι περήφανος για αυτό που πετύχαμε».

Πηγή: sport-fm.gr