Έτοιμοι για την ενίσχυση του Αστέρα Τρίπολης κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θέλουν να είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ. Μία τέτοια περίπτωση είναι του Ενρι Ούτσε.

Χθες ο Νιγηριανός μέσος της Ενιίμπα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τους Αρκάδες και, αν δεν υπάρξει διαφορά στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αναμένεται να αποκτηθεί.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φτάσει στην Τρίπολη ο μάνατζερ του 22χρονου παίκτη για να συνεχιστούν οι συζητήσεις. Ρόλο στην όλη ιστορία διαδραμάτισε και ο Τζέρι Ούγκεν. Ο Νιγηριανός γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας μίλησε στο τηλέφωνο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Νιγηρίας, Στίβεν Κέσι.

Ο τελευταίος μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Ούτσε, τον οποίο, μάλιστα, υπολογίζει για το Κόπα Άφρικα. Εν τω μεταξύ, η επικείμενη απόκτηση του Ούτσε μπορεί να σημάνει την αποχωρήσει του Ράγιο, ο οποίος έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Κίνας και όχι μόνο.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις που θα έχει η ομάδα όταν έρθει η ώρα θα κριθούν τα πάντα. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο πολλά αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πηγή: sport-fm.gr