Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραμονή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι κάθε χρόνια υπάρχει η ίδια ιστορία με τον Πορτογάλο τεχνικό, όμως φέτος οι κινήσεις του όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν δίνουν τροφή για σχόλια.

Πέρυσι ο 49χρονος προπονητής προετοίμαζε τα πλάνα για φέτος από τις αρχές Δεκεμβρίου και φέτος δεν δείχνει την ίδια διάθεση να πράξει ανάλογα.

Αν και ο Μουρίνιο υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, ο «εκλεκτός» ενισχύει τη συγκεκριμένη φημολογία με τα συχνά ταξίδια που κάνει στο Λονδίνο. Άλλωστε, η Αγγλία και η Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούνται οι πιθανοί προορισμοί του Πορτογάλου, αν τελικά αποχωρήσει από την «βασίλισσα».

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις του Μουρίνιο με την διοίκηση της Ρεάλ, αφού είχε ζητήσει ως συνεργάτη του τον Φερνάντο Ιέρο και τελικά έλαβε αρνητική απάντηση. Κάποια από αυτά είναι που λιγοστεύουν τις πιθανότητες να παραμείνει ο Μουρίνιο στη Ρεάλ από την επόμενη σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr