Ένα… ευχέλαιο και γρήγορα πρέπει να κάνει μάλλον ο Αργύρης Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό. Δεν του έφταναν, λοιπόν, τα προβλήματα των Σοφοκλή Σχορτσιανίτη και Ρόκο Λένι Ούκιτς, που θα χάσουν την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής με την Καντού στην Ιταλία για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague, ήρθε να προστεθεί και αυτό του Άντι Πάνκο.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χθεσινή προπόνηση, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Μπορεί μέχρι το παιχνίδι να μεσολαβούν περισσότερες από 48 ώρες, αλλά ο οργανισμός του θα είναι εξασθενημένος και, όπως καταλαβαίνει κανείς σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να επανέλθει.

Από την άλλη, ο Σχορτσιανίτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί την Τρίτη, ενώ ο Ούκιτς περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα, αφού δεν έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Το μόνο ευχάριστο για τον τεχνικό του «τριφυλλιού», είναι ότι ο Κώστας Τσαρτσαρής έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος χθες και όλα δείχνουν ότι έστω και ανέτοιμος, θα δώσει το παρών. Ειδικά, αν δεν είναι τελικά διαθέσιμος ο Πάνκο, η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Πηγή: sport-fm.gr