Αποστολή στη Σαντορίνη
Στη Σαντορίνη έφτασαν λίγο μετά τις 16.00 οχήματα του Στρατού, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αστυνομίας (μία ομάδα ΟΠΚΕ με 10 άτομα) ενισχύοντας τις δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί προκειμένου να συνδράμουν σε περίπτωση που χρειαστεί λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.
Μαζί με τις μονάδες αποβιβάστηκαν και φορτηγά που μετέφεραν επιπλέον γεννήτριες αλλά και κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Στην Σαντορίνη μεταφέρθηκε μια μονάδα κινητών μαγειρείων του Ελληνικού Στρατού για τη σίτιση πληγέντων.
Αυτά αναφέρονται στο πρωτόκολλο, από τη στιγμή που το νησί κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Με το ίδιο πλοίο της γραμμής έφτασαν και τεράστιοι προβολείς του στρατού, καθώς και μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για ανασκαφές.
Την ίδια ώρα, στους 20 είναι οι αστυνομικοί που έφτασαν στην Σαντορίνη μετά τις καταγγελίες και απόπειρες διαρρήξεων σε κλειστά σπίτια, καθώς οι ιδιοκτήτες τους έσπευσαν να φύγουν με τις οικογένειές τους προκειμένου να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια, λόγω των σεισμικών δονήσεων.