Όταν νικάς μετά από καιρό, και βάζοντας μάλιστα όσα γκολ είχες βάλει σε όλα τα προηγούμενα ματς μαζί, είναι λογικό να χαίρεσαι.

Η ΑΕΚ όμως είναι… ΑΕΚ. Και -το κυριότερο- είναι ακόμα τελευταία στη βαθμολογία.

Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν και θέλοντας να «πνίξει» εν τη γενέσει της οποιαδήποτε πιθανότητα να επαναπαυθούν οι παίκτες του, ο Έβαλντ Λίνεν τους ξεκαθάρισε από σήμερα κιόλας πως «όσο πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε».

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Γερμανός έδωσε συγχαρητήρια στους «κιτρινόμαυρους». Τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την προσήλωσή τους στο αγωνιστικό πλάνο που οδήγησε στην καλύτερη εμφάνισή τους φέτος. Γνωρίζοντας ωστόσο ότι… δεν θέλει και πολύ (ειδικά όταν πρόκειται για νέα παιδιά) να παρασυρθούν από τον ενθουσιασμό τους, έσπευσε να βάλει άμεσα φρένο στους πανηγυρισμούς.

Αφού επιχείρησε να τους προσγειώσει λοιπόν τονίζοντας πως «δεν κάναμε τίποτα φοβερό, απλά πήραμε μια καλή νίκη εκτός έδρας», έδωσε επί τόπου το σύνθημα για να κοιτάξουν μπροστά.

Ξεκαθαρίζοντας πως η νίκη στη Βέροια είναι πλέον παρελθόν και επισημαίνοντας πως απομένουν ακόμα 19 παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα επόμενα (τρία στο ΟΑΚΑ με Λεβαδειακό, ΠΑΣ και Ατρόμητο και ένα στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό) θα κρίνουν κατά πόσο η ΑΕΚ θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και θα μπορέσει να βγάλει σιγά-σιγά τ’ όνομά της από τη συζήτηση για την παραμονή.

Πηγή: Sport-fm.gr