Την… πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να χτυπάει η Μίλαν, προκειμένου να ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι βρίσκεται από την Πέμπτη στη Μαδρίτη και ήδη συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεζ στα γραφεία της «Βασίλισσας».

Τις προηγούμενες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποφασισμένο να δαπανήσει ένα ποσό αρκετά μεγάλο κατά τη διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του. Προτεραιότητα του πρώην πρωθυπουργού αποτελεί η απόκτηση ικανών αμυντικών, οι οποίοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν αμέσως και να βελτιώσουν τις αμυντικές επιδόσεις της Μίλαν, που μέχρι τώρα είναι απογοητευτικές.

Ο συνεργάτης του Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, ταξίδεψε την Πέμπτη για τη Μαδρίτη. Σκοπός της επίσκεψής του στην ισπανική πρωτεύουσα είναι, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης ων «ροσονέρι», η εμπορική προώθηση του σήματος της Μίλαν. Οι εφημερίδες της χώρας, όμως, κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της Μίλαν και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεζ, προκειμένου να παραχωρηθούν στους Ιταλούς κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ανάμεσα σε αυτούς που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο της Μίλαν ξεχωρίζει ο Ρικάρντο Καρβάλιο και ο Ραούλ Αλμπιόλ. Πρόκειται για έμπειρους αμυντικούς, που δεν αρνείται να παραχωρήσει ο Μουρίνιο και οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο αμυντικό πρόβλημα της Ιταλικής ομάδας.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι αν οι άνθρωποι της Μίλαν θα κάνουν κάποια νύξη για τον μεγάλο τους πόθο, τον Κακά, ο οποίος ακόμα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θα επέστρεφε πρόθυμα στο Μιλάνο.

Πηγή: sport-fm.gr