Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς, αφού πρώτα κατακτήσει τίτλους με τη Ρόμα, εξέφρασε ο Νικόλα Μπουρντίσο μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή της Αργεντινής. Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ένα χρόνο πριν και δηλώνει έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους και ικανούς αμυντικούς της Ρόμα, η απουσία του οποίου είναι σημαντική, ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά που η ομάδα του Ζντένεκ Ζέμαν παρουσιάζει αμυντικά προβλήματα. Ο Νικόλα Μπουρντίσο μετά από μια περίοδο αποθεραπείας, που κράτησε σχεδόν ένα χρόνο, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «τζαλορόσι».

Με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του, ο Μπουρντίσο παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, αποκαλύπτοντας πως επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στη Μπόκα Τζούνιορς. «Είναι μια σκέψη που κάνω εδώ και καιρό, η επιστροφή μου στη Μπόκα. Αλλά ακόμα δεν έχει ωριμάσει η σκέψη αυτή στο μυαλό μου. Θα γυρίσω αφού κατακτήσω τίτλους με τη Ρόμα», είπε ο Μπουρντίσο.

Μια άλλη επιστροφή είναι στα… σκαριά. Αυτή στην αγωνιστική δράση, έναν χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό σου. «Έσπασα το χιαστό του αριστερού μου γονάτου ένα χρόνο πριν, στο φιλικό της Αργεντινής με την Κολομβία. Μετά την εγχείρηση αποκατάστασης, δούλεψα σκληρά και είμαι πολύ κοντά στην επιστροφή μου. Δίνω εγγυήσεις σε όλους πως είμαι ξανά δυνατός και έτοιμος να προσφέρω», τόνισε ο Αργεντινός.

Πηγή: Sport-fm.gr