Σκέψεις για την απόκτηση του Μόργκαν Ντε Σάνκτις κάνουν στην Ίντερ, από τη στιγμή που ο διεθνής τερματοφύλακας δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι. Ο Ντε Σάνκτις βρίσκεται σε αναμονή της κλήσης του από τη διοίκηση των «παρτενοπέι» για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά αυτό αναβάλλεται συνεχώς. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Μετά από μια μακρά καριέρα, τόσο στην Ιταλία με τη φανέλα της Γιουβέντους, αλλά κυρίως της Ουντινέζε, όσο και στο εξωτερικό στη Σεβίλλη και τη Γαλατασαράι, ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις μοιάζει να βρήκε την… Ιθάκη του στον ιταλικό Νότο. Από τη στιγμή που έφτασε στη Νάπολη κατάφερε να καθιερωθεί στην εθνική Ιταλίας και να αποτελεί μια από τις σταθερές επιλογές του Τσέζαρε Πραντέλι, αλλά ευτύχισε να κατακτήσει και το Κύπελλο Ιταλίας.

Το συμβόλαιο του 32χρονου τερματοφύλακα με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2013 και παρά τις δηλώσεις τόσο του ίδιου, όσο και της διοίκησης, πως υπάρχει βούληση για να ανανεωθεί, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει, καν, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ίντερ, που έκανε μια διερευνητική προσέγγιση του παίκτη, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της. Την πληροφορία μεταδίδει το κανάλι «Sportmediaset», τονίζοντας, ωστόσο, πως από την πλευρά του παίκτη θεωρείται δύσκολο να γίνει αποδεκτή η πρόταση της Ίντερ. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει δηλώσει ρητά πως βασικός τερματοφύλακας των «νερατζούρι» είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς και συνεπώς ο Ντε Σάνκτις θα κάλυπτε τη θέση του δεύτερου γκολκίπερ, κάτι που είναι δύσκολο να αποδεχτεί ο διεθνής τερματοφύλακας.

Αναμένεται η «απάντηση» της διοίκησης της Νάπολι, που ίσως «θορυβηθεί» από αυτές τις πληροφορίες και καλέσει τον ποδοσφαιριστή για τις απαιτούμενες διαπραγματεύσεις.

Πηγή: sport-fm.gr