Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης απέκλεισε ο Ντιέγκο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». Τις τελευταίες μέρες φημολογείται έντονα ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να επιστρέψει στο «Βιθέντε Καλντερόν», λόγω της άσχημης πορείας της Βόλφσμπουργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο 27χρονος παίκτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η ζωή μου είναι στη Γερμανία και δεν σκέφτομαι την επιστροφή. Δεν έχει υπάρξει ποτέ η οποιαδήποτε επαφή. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ και η ομάδα με χρειάζεται για να είναι εντάξει. Έχουμε μία φανταστική σεζόν, αλλά για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη από τη στιγμή που γνωρίζω την ποιότητα των παικτών και του προπονητή», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι πολύ που ξέρω ότι τα καταφέρνουν τόσο καλά. Ο (προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγο) Σιμεόνε λέει πάντα ξεκάθαρα τι σκέφτεται. Είχαμε μία τρομερή σχέση και είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές αυτή τη στιγμή. Ήταν σπουδαίο να συνεργαστώ μαζί του και του εύχομαι τα καλύτερα».

Καταλήγοντας, ο Ντιέγκο μίλησε για την δυναμική της Bundesliga: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, λόγω της οργάνωσης, των φιλάθλων, των γηπέδων και της ατμόσφαιρας που κυριαρχεί σε αυτά. Είναι κάτι εντυπωσιακό για έναν ποδοσφαιριστή. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και εξακολουθεί να βελτιώνεται, έτσι ελπίζω να συνεχίσουμε εδώ λίγο περισσότερο».

Πηγή: sport-fm.gr