Στην επέκταση της συνεργασίας τους με τον Νταβίντ Αγάνθο θέλουν να προχωρήσουν στον Άρη, αφού ο παίκτης έχει εντυπωσιάσει άπαντες με τις εμφανίσεις αλλά και την εν γένει παρουσία του.

Ο Ισπανός στράικερ μετράει ήδη τέσσερα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και την ασίστ στο γκολ του Παπαστεριανού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το γεγονός αυτό δεν μπορεί παρά να έχει κάνει όλους στο στρατόπεδο των «κιτρίνων» να… στάζουν μέλι για τον παίκτη. Σε συνδυασμό μάλιστα με το ότι έχουν φτάσει στα αυτιά τους ήδη οι πρώτες σειρήνες για ομάδες που τον «ζαχαρώνουν», τους κάνει να σκέφτονται πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Μάλιστα οι ιθύνοντες του Άρη έχουν ήδη θέσει το θέμα στον Αγάνθο, έστω και σε φιλολογικό επίπεδο, αφού άλλωστε έχουν εκτιμήσει εκτός από την αγωνιστική του προσφορά, τόσο τον πολύ καλό χαρακτήρα του, όσο και την διάθεσή του να βοηθάει τους νεαρούς παίκτες.

Από την πλευρά του ο παίκτης δείχνει ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του συλλόγου αλλά και την αγάπη που του έχει δείξει ο κόσμος, χωρίς πάντως να έχει εκφράσει κάτι δημοσίως μέχρι στιγμής σχετικά με το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr