Με αυτά τα λόγια ο Σάκης Τσιώλης θέλησε να δείξει στους παίκτες του, πως όλα τώρα αρχίζουν για την μάχη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήταν κακό για την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν μπόρεσε να αποδώσει το ποδόσφαιρο που μπορεί.

Το πρόγραμμα της Τρίτης είχε… πολύ ομιλία για τους παίκτες. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, για την πορεία της ομάδας, αλλά και για την συνέχεια, η οποία προμηνύεται πιο δύσκολη.

«Από εδώ και πέρα αρχίζει ο πόλεμος. Όποιος αντέχει συνεχίζει. Πλέον δεν υπάρχει περιθώριο και πιθανότητα να κερδίσουμε χωρίς να παλέψουμε. Πρέπει να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να έχουμε πρώτα από όλα πάθος, δύναμη και υπομονή», ήταν τα λόγια του προπονητή των Αρκάδων.

Στα αγωνιστικά, το θετικό είναι πως για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπολογίζεται και πάλι ο Χρήστος Πιπίνης. Ο έμπειρος αμυντικός, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πλέον, είναι έτοιμος για την αναμέτρηση, στην οποία ο Αστέρας, ψάχνει το τρίποντο για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Πηγή: sport-fm.gr