Πιο κοντά στην «έξοδο» από τη Μίλαν βρίσκεται ο Ρομπίνιο. Πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία κάνουν λόγο για απόφαση της διοίκησης να πουλήσει τον Βραζιλιάνο, κάτι που υποχρεώνει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μην τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του. Ο επόμενος σταθμός του παίκτη, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστός.

Η πολιτική λιτότητας που ακολουθεί η Μίλαν είναι εμφανής από το περασμένο καλοκαίρι. Πρώτος στόχος της διοίκησης είναι η μείωση των εξόδων και αυτό οδήγησε στην πώληση των «ακριβών» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, καθώς και στην παραχώρηση του Αντόνιο Κασάνο στην Ίντερ. Η πολιτική αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, αναμένεται να συνεχιστεί και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επόμενος παίκτης που αναμένεται να αποχωρήσει από τους «ροσονέρι» είναι ο Ρομπίνιο. Ο Βραζιλιάνος εισπράττει περίπου 4 εκατ. ευρώ, που με τους φόρους γίνονται σχεδόν 8. Αυτό οδήγησε τη διοίκηση της Μίλαν στην απόφαση να τον πουλήσει.

Ήδη ο προπονητής της ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις των ανθρώπων της Μίλαν και έπαψε να υπολογίζει στον Ρομπίνιο. Σκοπός του είναι να «χτίσει» την επιθετική γραμμή της ομάδας του με τους υπόλοιπους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και μετά τον Ιανουάριο.

Η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βραζιλιάνος δεν είναι ακόμα γνωστή. Το ενδιαφέρον της Σάντος είναι δεδομένο, αλλά όλα θα κριθούν από την προσφορά που θα καταθέσουν στη Μίλαν, η οποία θα επιλέξει την πιο συμφέρουσα, από όπου κι αν προέρχεται.

Πηγή: sport-fm.gr