Ως γηπεδούχος μετρά τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς. Ως φιλοξενούμενος οι επιδόσεις του είναι πολύ καλύτερες (δύο νίκες σε τρία ματς) και σε αυτό το δρόμο θέλει να βαδίσει σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο καλό πρόσωπο που έδειξαν στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Λάτσιο σε μια δύσκολη έδρα, καθώς η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μετρά μία νίκη και δύο ισοπαλίες φέτος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίθεται να ρίξει στη μάχη από την αρχή τους Κουίνσι και Τοτσέ αντί των Φουρλάνου και Φορναρόλι, που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της Πέμπτης. Δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος προπονητής να δώσει ανάσες σε έναν (ή και τους δύο) εκ των Σπυρόπουλου και Σεϊταρίδη που έχουν συνεχή ματς στα πόδια τους χρησιμοποιώντας τον Χουχούμη στο αριστερό και τον Μαρίνο στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-2-3-1 είναι: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος και Τοτσέ. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Κοτσόλης, Καπίνο, Λαγός, Μαρίνος, Φουρλάνος, Μαυρίας, Χουχούμης, Φορναρόλι και Μπαρμπαρούσης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα και Σο.

Καλή παράδοση, αλλά όχι τον Οκτώβριο

Είκοσι νίκες και μόλις επτά ήττες σε 37 αναμετρήσεις ως φιλοξενούμενος του ΟΦΗ μετρά ο Παναθηναϊκός (62-36 τα γκολ). Πάντως σε παιχνίδια που έχουν γίνει τον Οκτώβριο έχουν σημειωθεί πέντε ισοπαλίες.

Πηγή: sport-fm.gr