«Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει την αξία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», τόνισε ο Σέρτζιο Φλοκάρι στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα της Λάτσιο με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. O άσος της ιταλικής ομάδας επεσήμανε πως το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι δύσκολο αλλά παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρτζιο Φλοκάρι στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα:


-Έχεις παίξει λίγο θα μπορούσες πιστεύεις να αντικαταστήσεις επάξια τον Κλόζε;

«Κάνω πάντοτε μια γενική εκτίμηση πριν από τα παιχνίδια. Ο Κλόζε είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός. Ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο όταν καλείται να συνεισφέρει στα παιχνίδια. Θέλω να δώσω ικανοποίηση τόσο στους συμπαίκτες μου όσο και στους οπαδούς μας».

-Είσαι σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι έχεις παίξει λίγο, τι είναι πιο σημαντικό πράγμα το να παίζεις ή νοοτροπία ενός παίκτη;
«Αυτά τα δυο πάνε μαζί. Ναι είμαι σε καλή κατάσταση όμως η καλύτερη προπόνηση είναι το ίδιο το παιχνίδι. Η νοοτροπία σου δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεις τις καλύτερες απαντήσεις. Αυτά τα δυο πάνε μαζί. Αποτελώ μέρος μιας μεγάλης ομάδας. Σε κάθε ματς πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ καλά. Τόσο για το Κύπελλο όσο και για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και ανά πάσα στιγμή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε την ομάδα».

-Κατάγεσαι από την Καλαβρία, τι ξέρεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό;
«Ναι είμαστε λίγο πιο κοντά από τους υπόλοιπους. Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό έχει αποδείξει την αξία του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή είναι σε μια δύσκολη κατάσταση αλλά περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα την Πέμπτη».

-Το καλοκαίρι θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα;
«Τώρα θέλω να παραμείνω, δεν νομίζω ότι θα αλλάξω γνώμη. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr